četrtek, 1. julij 2010

Horoskop RAK, LEV, DEVICA










RAK


SEDANJOST

Zdaj je pravi trenutek, da se usmerite z vso svojo energijo v cilj. Osvobodite se vseh zaviralnih misli v vaši osebnosti, da boste lažje sprejeli najboljše. Videti ni nikakršnega dvoma o tem, da nebi uspeli.

PRIHODNOST

Odprite se vsem, ki vas omejujejo s svojim mnenjem saj le tako pridete do zaključka komu lahko zaupate. Pričakujte srečanje z pomembnimi ljudmi.

LEV


SEDANJOST

Okrog vas se dogajajo spremembe. Te vas bodo postavile v središče. Bodite to kar ste in ohranite na osebnosti in lastnemu ugledu.

PRIHODNOST

Družba kateri pripadate pričakuje vašo potrpežljivost , taktičnost, preciznost in tolerantnost. Stvari, ki so pod vašim okriljem naj vam ne vzamejo preveč časa , da bi zasenčila notranje odnose.


DEVICA


SEDANJOST


Ne glede na energijo in znanje je vaš vzpon odvisen kako odprti in iskreni boste v prihodnje. Od vaših odločitev v preteklosti je odvisen tudi položaj katerega želite zasesti. Znašli se boste na različnih stopnjah razvoja vendar do cilja pridete hitro.



PRIHODNOST


Prišlo je do zapletov , ki so samo prehodni , izkoristite vmesno obdobje za objektivno razčlenitev situacije in mirno okolje. Bodite realni pri reševanju, povprečno reševanje vas lahko pripelje do začaranega kroga in tako boste težko rešili problem vaših pričakovanj.




ŽELITE PODROBNO NAPOVED - V POMOČ IZBOR VPRAŠANJ



http://horoscope-planet.com/index.php?page=vedezevanje




VPRAŠANJA / NAJVEČ TRI / , KI STE JIH IZBRALI POŠLJITE NA


info@horoscope-planet.com






BREZPLAČNE ODGOVORE PREJMETE V 24 URAH , ČE ZRAVEN POVABITE ŠE 10 PRIJATELJEV - DODAJTE EMAIL NASLOVE



Sodelujte v naši novi nagradni igri VEDEŽUJ - ZMAGUJ za bogate denarne nagrade v skupni vrednosti 5.000EUR


Obilo užitka in zabave Vam želi ekipa
Horoscope planet

Ni komentarjev:

Objavite komentar