sobota, 3. julij 2010

Horoskop KOZOROG, VODNAR, RIBI








KOZOROG



SEDANJOST

Trenutne okoliščine vam onemogočajo, da bi naredili naslednji korak. Obvladajte se in ne silite v težave. Če niste prepričani v svoje cilje bolje, da odstopite od projektov in ohranite mirno kri.


PRIHODNOST

Situacija kaže na močne vezi. Pričakujete lahko veliko prilagajanja kljub temu , da imate veliko moči in prednosti , ki vam jih drugi zavidajo. Prevelika sebičnost vas lahko odtuji od ljudi, ki so vam nadrejeni in vi drugim.


VODNAR


SEDANJOST

Ste neodločni in sumničavi .Ne pustite , da vas frustracije vračajo nazaj v preteklost . Kar je bilo je mimo zato raje hodite po poti čeprav jo še ne poznate. Izogibajte se negativnim mislim in obsodbam.


PRIHODNOST


V situaciji v kateri ste ne bodite omejeni. Imate dovolj notranje energije za pozitivno spremembo stanja v katerem ste se znašli. Z zdravo mero optimizma boste našli pot k zastavljenemu cilju.


RIBI



SEDANJOST

Šokirani boste ob nenadnem dogodku ter prestrašeni in panični - to je sestavni del procesa preden preidete k ciljem,ki bi jih radi uresničili. Ostanite mirni, napetost se bo spremenila v harmonijo s katero boste dočakali pozitiven razplet.


PRIHODNOST

Dvomite , da ste na pravi poti. Bodite trdni tako, da se držite moralnih in realnih dejstev. Tako ostanete na dobri poti.



ŽELITE PODROBNO NAPOVED - V POMOČ IZBOR VPRAŠANJ



http://horoscope-planet.com/index.php?page=vedezevanje



VPRAŠANJA / NAJVEČ TRI / , KI STE JIH IZBRALI POŠLJITE NA


info@horoscope-planet.com



BREZPLAČNE ODGOVORE PREJMETE V 24 URAH , ČE ZRAVEN POVABITE ŠE 10 PRIJATELJEV - DODAJTE EMAIL NASLOVE



Sodelujte v naši novi nagradni igri VEDEŽUJ - ZMAGUJ za bogate denarne nagrade v skupni vrednosti 5.000EUR


Obilo užitka in zabave Vam želi ekipa
Horoscope planet

Ni komentarjev:

Objavite komentar